FAQ

Waar vindt de Newbornsessie plaat?

De Newbornsessie vindt plaats in mijn eigen daglichtstudio in Wijchen. Deze is zo ingericht dat ik jullie de beste kwaliteit kan leveren. Lees meer over mijn studio onder het kopje Studio.

Moeten we iets meenemen?

In mijn studio is alles aanwezig om het voor zowel jullie baby als voor jullie zelf comfortabel te maken. Er is voldoende keuze in materiaal en er is de mogelijkheid om te verschonen en voeden.

Accessoires voor jullie Newborn zijn aanwezig en hoeven jullie dus niet zelf mee te nemen. Deze zijn speciaal gekozen bij mijn stijl.

Zijn de digitale bestanden beschikbaar?

Bij de standaard opname kosten van €195,- zitten 3 digitale bestanden in hoge resolutie inbegrepen. Tijdens een newbornsessie worden er gemiddeld 20 beelden geschoten. Door middel van verschillende pakketten, zijn deze na te bestellen. Wanneer jullie meer informatie willen hebben over deze prijzen, neem dan gerust contact met mij op voor de volledige prijslijst.

Is het mogelijk om cadeaubonnen af te nemen?

Ja het is mogelijk om cadeaubonnen af te nemen. Let hierbij wel op dat een groot deel van de shoot op nabestelling is.

Wanneer moet ik boeken?

Omdat ik vaak vol zit en daarom niet last minute de studio kan reserveren, raad ik jullie aan om tijdens de zwangerschap al te boeken. Het beste is om rond de 25e week contact op te nemen. Ik noteer dan jullie uitrekendatum, zodat ik rekening kan houden met de komst van jullie baby.

Is het mogelijk om gezamenlijke foto's te maken?

In mijn studio heb ik de mogelijkheid om gezamenlijke foto’s te maken. Dit geldt voor zowel ouders, als broertjes of zusjes. Houd er wel rekening mee dat een newbornshoot langer kan duren. Neem dus eventueel speelgoed mee zodat de andere kinderen zich niet gaan vervelen.

Neem daarbij ook een setje zwarte en/of witte kleding mee. Dit komt het mooiste uit op de foto.

Kan een newbornshoot in combinatie met een zwangerschapsshoot geboekt worden?

Ja, ik heb een combinatie pakket voor een newborn- en een zwangerschapsshoot. De zangerschapsshoot vindt alleen niet plaats in mijn studio. Deze wordt met name buiten gedaan en is dus afhankelijk van het weer.

newborn-lip-foto