Malou Peters

Ik ben Malou Peters, 29 jaar en ik woon samen met mijn man in Wijchen. Nadat ik drie jaar bij een Leasemaatschappij heb gewerkt, heb ik er voor gekozen om weer te gaan studeren. Na vier jaar bikkelen ben ik in 2014 afgestudeerd voor de opleiding Communicatie. Zeker erg interessant, maar mijn hart ligt bij de fotografie! Daarom heb ik de kans gegrepen om mij vol te storten op de fotografie en mijn hart te volgen. Met volledige steun van mijn man ben ik deze uitdaging aan gegaan “If you put your mind to it, you can accomplish anything” volg je hart en maak je dromen waar. Doe wat je het leukste vindt en vind je geluk; daar geloof ik in.

Omdat ik altijd een voorliefde heb gehad voor baby’s en kinderen, wilde ik dit graag combineren met de fotografie. Daarom heb ik gekozen om mij te specialiseren in Newbornfotografie. Door meerdere workshops en coachingsgesprekken te volgen, heb ik mijzelf de kennis en de veiligheid omtrent deze vorm van fotografie eigen gemaakt. Kijk hier als je meer wilt weten over de workshops die ik heb gevolgd.

Omdat ik de kwaliteit van mijn fotografie naar een hoger niveau wil brengen heb ik besloten om een studio op te zetten in het centrum van Wijchen aan de Touwslagersbaan 89. Deze studio is zo ingericht dat ik de beste kwaliteit aan natuurlicht heb en zo een goed eindresultaat kan afleveren.

Woorden die de stijl van mijn Newbornfotografie omschrijven zijn; tijdloos, puur en kwaliteit. Mijn visie bij deze fotografie is dat de echtheid van het kindje centraal staat. Door de sessie aan te passen aan het kindje en door weinig afleidende accessoires te gebruiken, probeer ik mijn fotografie persoonlijk te houden. Hiermee wil ik mijn klant een onbetaalbare herinnering geven van hoge kwaliteit.

Ik leg met veel liefde deze herinnering voor jullie vast. Wie weet tot snel.

Liefs, Malou Peters

Malou-2443

Fotografie door: Kristie Gloudemans