Stijl

Materialen

Bij mijn newbornfotografie staat het kindje centraal. Omdat een klein baby’tje al zo puur is van zichzelf, wil ik dit graag ook op deze manier vastleggen. Ik gebruik hierbij zachte comfortabele materialen met vooral natuur- en pasteltinten. Ik gebruik enkele accessoires die niet te veel afleiden van de baby. Denk hierbij aan bijvoorbeeld wraps. Deze accessoires zijn zorgvuldig door mij uitgekozen, passende bij mijn stijl.

Natuurlicht

Om de kwetsbaarheid van een pasgeboren kindje en de zachte materialen goed uit te laten komen, maak ik uitsluitend gebruik van daglicht. Mijn studio in Wijchen is zo ingericht dat ik beschik over een optimale kwaliteit aan licht. Dit zorgt ervoor dat het eindresultaat een mooi geheel wordt.

Mijn visie

De stijl van mij fotografie kan omschreven worden als puur, rustig en persoonlijk. Mijn visie hierbij is dat de echtheid van het kindje centraal staat. Door de sessie aan te passen aan het kindje, probeer ik mijn fotografie persoonlijk te houden. Door de workshops en coachingsgesprekken die ik heb gevolgd, heb ik mij de kennis en de veiligheid van deze vorm van fotografie eigen gemaakt. Hierdoor ben ik in staat om een foto zo goed als klaar te schieten. Dit betekent dat ik nabewerking slechts gebruik om de puntjes op de “i” te zetten. Ik maak dus geen gebruik van heftige filters, of compositie foto’s. Lees hier meer over de workshops die ik heb gevolgd.

Wanneer je bij mij komt voor een Newbornshoot dan is dit niet alleen voor een aantal kiekjes, maar om de baby op een mooie, pure en persoonlijke manier vast te leggen voor een onbetaalbare herinnering. Mijn doel hierbij is dat ik mijn klant een kwalitatief goed eindwerk kan bieden dat tijdloos en van emotionele waarden is.

newborn_studio_fotografie_Wijchen_3