Werkwijze

Reserveren

Wat leuk dat jullie interesse hebben in een newbornshoot. Om ervoor te zorgen dat jullie op tijd zijn met een reservering, noteer ik tijdens de zwangerschap jullie uitrekendatum zodat ik rekening kan houden met de komst van jullie kindje. Ik houd altijd een maximum aantal baby’s per week aan, zodat ik jullie ook kan inplannen wanneer het kindje te vroeg of te laat geboren wordt. Wanneer jullie bevallen zijn hoor ik dit graag binnen 2 á 3 dagen zodat we een definitieve datum kunnen prikken.

Wanneer is de newbornshoot?

Een newbornshoot vindt altijd plaats binnen de eerste 15 dagen ná de bevalling. Dit is omdat het kindje dan nog lekker vast slaapt en het makkelijk in verschillende houdingen kan liggen. Het beste is om de sessie in de tweede week te plannen. Dan is jullie kindje een beetje bijgekomen van de bevalling en kan het zichzelf beter op temperatuur houden.

Hoe ziet een newbornshoot er uit?

Een sessie duurt ongeveer 3 uur en wordt gedaan in mijn daglichtstudio in Wijchen. Deze tijd is nodig om het op een rustige en comfortabele manier te laten verlopen. Omdat het fijn is als jullie kindje tijdens de sessie slaapt, is het handig dat het gevoed is wanneer we beginnen. In mijn studio is er de mogelijkheid om op een ontspannen manier te voeden. Lees hierover meer onder het kopje studio.

Jullie kleintje is de leidraad tijdens de sessie. Hij of zij zal bepalen hoe lang het duurt en welke houdingen er uit komen. Door mijn ervaringen en de workshops die ik heb gevolgd weet ik snel wat het wel en niet fijn vindt. Hier speel ik altijd op in, zodat de sessie op een comfortabele manier verloopt en het lekker ontspannen is. Ik forceer niets! Door jullie kindje te volgen, probeer ik een persoonlijk eindresultaat neer te zetten, passende bij de baby.

Contact

Willen jullie graag een newbornshoot boeken? Neem dan tijdens de zwangerschap contact met mij op. Zo kan ik rekening houden met de komst van jullie kindje. Mochten jullie verder nog vragen hebben, kijk dan ook onder het kopje veel gestelde vragen.

newborn close up
newborn gelderland wijchen